Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (06/05/19)

 

El Festival Deltebre Dansa dedicarà enguany el 15è aniversari al públic i a totes aquelles persones no professionals de la dansa que han participat en el certamen en els darrers anys i que han contribuït a assolir l’èxit que ara té. Entre les novetats destaca que e sposarà a la venda un abonament al preu de 50 euros que donarà accès a tots els espectacles de la carpa de circ. També hi haurà nous cursos d’iniciació, un d’Afro-caribean-dance i un curs per a públic senior.

El PSC de Deltebre va presentar divendres la candidatura per a les eleccions municipals del maig en un acte al centre fluvial del Delta. Una candidatura que els Socialistes per Deltebre consideren honesta, compromesa, responsable, il-lusionada i senzilla. Seguint al candidat Aleix Ferré, el número 2 és Antonio González, el número 3 Naiva Arques, el 4 Marian Drago, el 5 Hugo Prats i el 6 José Pedro Bertomeu.

L’Ajuntament de Deltebre va fer dissabte un acte de reconeixement als 77 xiquets i xiquetes nascuts l’any 2018. L’acte se celebrava sempre en el marc de Deltafira, però enguany s’ha avançat per donar-li més relleu.