El Festival Deltebre Dansa dedicarà enguany el 15è aniversari al públic i a totes aquelles persones no professionals de la dansa que han participat en el certamen en els darrers anys i que han contribuït  a assolir l’èxit que ara té.  Dissabte es va presentar públicament esta l’edició del 2019 i entre les novetats destaca la possibilitat d’adquirir un abonament que donarà accès a tots els espectacles de la carpa de circ, una opció que fins ara no era possible. El preu de l’abonament serà de 50 euros i es podrà adquirir a partir de l’1 de juny, abans però a finals de maig es farà una promoció especial que permetrà obtindre un descompte i l’abonament es vendrà per 40 euros. El director del festival Deltebre Dansa, Roberto Olivan:

Amb la voluntat d’arribar a un ventall més ampli de públic, este 2019 es posaran en marxa nous cursos gratuïts d’iniciació a la dansa amb la incorporació de la modalitat de l’Afro-caribean-dance i per priemra vegada es faran cursos de dansa peral públic senior a partir de 60 anys.

Més enllà d’estes novetats, la quinzena edició del Festival Deltebre Dansa que se celebrarà del 8 al 21 de juliol, comptarà amb la cinquena edició de la Nit Solidària i del Circ que enguany estarà  presentada per la pallassa i acròbata Alba Sarraute. També tindrà lloc la segona edició de Deltebre Atracció Natural i Olivan ha avançat que entre els espectacles que es podrà veure a la carpa de circ enguany destaca l’actuació de la bailaora de flamenc Rocío Molina.