Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (10/05/19)

 

Un rosari de torxes pel passeig del riu i una vigília del Mes de Maria al centre Fluvial del Deltea posaran demà dissabte el punt i final a la commemoració dels 200 anys de la parroquia Sant Miquel. La marxa es farà a les 9.30 de la nit pel passeig del riu.

L’Agència Catalana de l’Aigua ha exigit al Ministeri de Medi Ambient un pla de gestió dels sediments al riu Ebre, després de realitzar ahir una prova pilot al riu Llobregat per tal de mobilitzar 100 tones de sediments atrapats als pantans de la Baells i Cercs. Des de l’ACA recorden que la manca de sediments als rius és un problema greu i que a Catalunya afecta especialment el Delta de l’Ebre, en este cas però és el Ministeri a través de la Confederació Hidroràfica de l’Ebre qui ha d’actuar.

La Colla Sardanista i de Jotes de Deltebre oferix este mes de maig cursos de ball de jota, totalment gratuïts en diferents places del municipi per animar a la ciutadania a aprendre este ball popular i tradicional. Els cursos, amb una durada d’1 hora a la setmana, es fan dels dimarts de 20:30 a 21:30 hores del vespre i estan adreçats a totes les edats.

El Jesús i Maria rep este diumenge al camp de l’Aube un rival fort: el Batea. Tercer classificat a només un punt dels partidalencs. El Jesús i Maria no renuncia a res i diumenge intentarà fer-se fort al seu camp. El partit serà diumenge a les 16h de la tarda a l’Aube.
La Cava visitarà demà dissabte el camp de L’Ametlla. La Cava, és desè amb 45 punts i el partit serà aquest dissabte a les 5 de la tarda.