Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (13/05/19)

 

Els candidats a l’alcaldia de Deltebre van exhibir les seues propostes electorals en el debat celebrat a Canal Terres de l’Ebre i Ràdio Delta el passat divendres i que es va centrar en qüestions com la Hisenda i la promoció econòmica, les infraestructures i els serveis a les persones. Al debat van participar Lluís Soler, alcalde i candidat d’Enlairem Deltebre, Aleix Ferré, candidat del PSC, Joan Alginet de Més Deltebre-ERC i finalment Dayana Santiago de la CUP.

Una quarantena de voluntaris van recollir més de mitja tona de residus a la zona del riu Migjorn, a la desembocadura del riu Ebre. L’acció, es va fer en la marc de la campanya ‘Let’s Clean Up Europe’ i la neteja es va fer a peu i amb canoes i barques per tal de poder recollir també brossa des de dins del riu. Segons el primer recompte, ers van recollir un 500 quilos de residus, la majoria d’origen plàstic.
El club de lectura ‘Llegir el teatre’ és una de les activitats que es realizen a la biblioteca Delta de l’Ebre i que ha tingut molt bona acollida

RESULTATS TERCERA CATALANA:
Victòria del Jesús i Maria per 3 a 1 davant el Batea i es manté segon a la classificació de tercera amb 59 punts.

La Cava va perdre 3 a 1 al camp de l’Ametlla de Mar i cau un lloc a la classificació. Ara és onzè amb 45 punts.