Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (14/05/19)

 

Deltebre buscarà este cap de setmana en el marc de la fira gastronòmica Mescla el millor vi que marida amb el marisc del Delta de l’Ebre. El concurs de vins, en el qual s’han inscrit 24 cellers amb 58 vins a concurs, és una de les novetats d’enguany de Mescla i de Deltafira.

Pel que fa a la fira gastronòmica Mescla comptarà amb un centenar d’empreses participants, més de 50 tapes diferents i més de 20 demostracions de cuina. Un dels plats forts de Mescla serà la Nit de Mescla, amb el sopar realitzat a càrrec de Jeroni Castell el qual oferirà una selecció de diferents tapes amb un maridatge de vins del territori, i acompanyament amb un grup musical. Les entrades, a un cost de 50€, ja es poden comprar online.

En el marc de Deltafira es commemorarà els 42 anys de segregació de Deltebre amb un acte institucional dilluns a les 17 de la tarda. Abans però divendres a al nit se celebrarà un any més l’acte d’elecció de la Reina de festes amb la participació de la quinta del 2001 i festa Imagina Ràdio. Dissabte hi haurà nit de ball amb l’Orquestra Pasarela i com a novetat diumenge a la nit hi haurà nit de monòlegs amb Meugenio i Javi Príncep.

La CUP Deltebre ha presentat el programa electoral amb un format diferent i és que ha sorprès a les xarxes amb la publicació d’un vídeo on diverses persones expliquen el programa per blocs i pujant a una furgoneta que els portarà fins a l’Ajuntament i que simbolitza que en estes eleccions volen guanyar l’alcaldia de Deltebre. El vídeo ha superat en només 2 dies les 2000 reproduccions a Facebook.

Durant la campanya la CUP de Deltebre realitzarà estands informatius per diferents indrets de la població i dos actes centrals. Un esta nit amb la diputada per CUP-Crida Constituent Maria Sirvent al pavelló Josep Luque a les 21h de la nit. el segon el divendres 24 a la plaça del Mercat de la Cava.
Enlairem Deltebre celebra també esta nit un acte electoral a la PLaça Elena Errea i on s’explicarà els punts del programa que fanr eferència l’atenció a les persones. El pròxim acte de Més Deltebre serà dijjous, dia 19, al Molí dels Mirons.