20 d'Agost de 2019
21:37

La CUP Deltebre proposa que l’Antiga Cambra Arrossera sigui un espai de coworking

2019-05-15T16:22:17+02:0015 de Maig de 2019|Notícies Política|

La CUP desgrana algunes de les propostes per governar Deltebre en un dels actes centrals de la campanya electoral el dimecres. Els cupaires han deixat clar les principals accions que volen portar a terme pel que fa a Infrastructures, Empresa i Turisme. Entre elles, la creació d’un punt de dinamització turística, viver d’empreses i espai de coworking a l’Antiga Cambra Arrossera.

La CUP ha assenyalat que l’eix vertebrador del seu programa electoral serà feminista. L’alcaldable de la CUP Deltbre, Dayana Santiago, ha anunciat que després de 4 anys a l’oposició ja estan preparats per accedir a l’alcaldia. El primer acte central de la campanya ha estat precidit per la diputada CUP-CRIDA, Maria Sirvent, que ha insistit amb la importància de què la CUP tingui representació a tots els ajuntaments de Catalunya.

La CUP Deltebre ha presentat les claus del seu programa electoral amb un vídeo que han difós a través de les seves xarxes socials.