20 d'Agost de 2019
20:11

La fira Mescla de Deltebre ofereix una vintena d’estands amb productes gastronòmics del territori

2019-05-15T11:55:27+02:0015 de Maig de 2019|Societat|

Deltebre donarà divendres la nit el tret d’inici a un cap de setmana d’activitat frenètica per celebrar els seus 42 anys d’independència. Fins al dilluns tindran lloc diferents activitats pensades per a tota la ciutadania i per quart any consecutiu amb la mostra de gastronomia de les Terres de l’Ebre, Mescla, com a plat fort. Una vintena de parades gastronòmiques del territori acompanyaran les demostracions, degustacions, tallers, cates, sopar… com destacava el regidor d’Acció Comercial i Fires de Deltebre, Francisco Castro.

Recordem que tant la mostra Mescla com la fira multisectorial DeltaFira, amb entrada lliure i gratuïta, estaran instal·lades a la plaça 20 de maig. La inauguració oficial serà el dissabte al matí a càrrec del president de la Diputació, Josep Poblet.