15 d'Octubre de 2019
09:48

Notícies Delta.cat (16/05/19)

2019-06-14T09:20:43+02:0016 de Maig de 2019|Notícies Delta.cat|
Ràdio Delta 107.6 FM
Notícies Delta.cat (16/05/19)
Ràdio Delta 107.6 FM Notícies Delta.cat (16/05/19)

 

Enlairem Deltebre proposa entubar la pròxima legislatura un tram de 850 metres del desaigüe del Préstamo com a primer pas per soterrar en diferents fases tot este desaigüe que recórrer els 9 quilòmetres de la façana del nucli urbà en paral•lel a la carretera del canal. El soterrament del préstamo és un dels 55 projectes que l’Ajuntament de Deltebre té preparats per desenvolupar els pròxims anys en funció de les prioritats i del pressupost, juntament amb l’ampliació del port de Riumar i del polígon industrial. També està previst construir una sala d’exposicions annexa a la Biblioteca, a l’espai que ocupava antigament l’escenari del centre cívic.

Enlairem Deltebre comptarà demà amb la visitai suport del president de la Generalitat Quim Torra que participarà en un col•loqui berenar amb Lluís Soler. L’acte serà a les 5.30 al Parc del Riu.
D’altra banda, Més Deltebre realitzarà esta nit a les 21.30 un acte electoral al pavelló Josep Luque de Jesús i Maria. L’acte que s’havia de fer al Molí dels Mirons s’ha trasllat al pavelló davant la probabilitat de mal temps.

La Unió Excursionista Lo Passador prepara ja la quarta edició de la Garxal Desert Race que tindrà lloc el pròxim diumenge 2 de juny, en les modalitat de marxa nòrdica (15 km) i cursa (5km).

El conseller de Treball, Afers Socials i Família, Chakir El Homrani, va participar ahir a Amposta en una jornada al voltant del Dia Internacional de les Famílies.