Ràdio Delta 107.6 FMEl Recapte (1705/2019)

 

Bon dia, acabem setmana avui 17 de maig però a les portes de començar una nova edició de Delta Fira i Mescla, un certamen que arriba demà carregat de novetats, actes i propostes que ompliran els carrers de Deltebre fins dilluns quan celebrarem la festa de la segrecació.
I ens despertem després de conèixer que Camela serà l’artista estrella que actuarà a les Festes del Barracot en el marc de la celebració del desè aniversari de l’entitat. El concert es realitzarà el proper 5 de juliol, a la Plaça del Barracot, i les entrades es poden adquirir a un preu de 10€ a la web de l’Ajuntament de Deltebre, al propi consistori i també a un estand físic durant la DeltaFira i Mescla. L’alcalde ha detallat que Camela ha estat una petició de la pròpia entitat per a celebrar el seu desè aniversari i que els possibles beneficis del concert, una vegada sufragats els costos, es destinaran a l’entitat.

Avui al programa parlarem de Delta Fira amb Carlos Serra… coneixerem el temps que ens acompanyarà durant aquests tres dies de festa a Deltebre i també farem un repàs a l’actualitat digital… amb tot, tindrem Temps de riu i per Escoltar i Sentir amb Dolors Giménez. Benvinguts, comencem!