Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (17/05/19)

 

Les Festes del Barracot compliran enguany el seu desè aniversari amb el concert estrella del grup Camela. Ahir es va confirmar la presència del grup madrileny a Deltebre el pròxim 5 de juliol en el marc de les festes del Barracot i en un concert a l’esplanada del costat del col•legi Riumar. Les entrades del concert de Camela es poden adquirir a un preu de 10€ a la web de l’Ajuntament de Deltebre, al propi consistori i també es vendran en un estand a DeltaFira i Mescla este cap de setmana.

Deltebre donarà esta nit el tret de sortida a la Deltafira 2019 amb la Gala d’elecció de la Reina i les dames de festes amb la participació de la quinta del 2001. Un acte que enguany ha canviat de lloc i es realitzarà la pavelló del recent estrenat Centre esportiu del Delta. La gala en la que s’escollirà també l’Hereu i la reina i l’hereu infantil, clourà amb una festa Imagina Ràdio.
La inauguració oficial de Deltafira ,que inclou per quart any consecutiu la fira gastronòmica Mescla, serà demà dissabte al matí a càrrec del president de la Diputació, Josep Poblet

Penúltima jornada de lliga a la tercera catalana. El Jesús i Maria, segon a la classificació, no renuncia a res i no descarta poder-se proclamar campió de tercera si guanya este cap de setmana al camp del Godall.

El Jesús i Maria Godall serà diumenge a les 17.00 h de la tarda
Per la seua banda la Cava, disputarà ja l’últim partit a casa esta temporada davant el Remolins-Bítem. El partit serà diumenge a les 18.00 hores.

El ballarí i coreògraf Roberto Olivan, director del Festival Deltebre Dansa, va actuar anit en l’acte d’entrega de la Creu de Sant Jordi, la principal distinció que entrega la Generalitat de Catalunya. L’acte es va fer a l’Auditori del Fòrum de Barcelona i Olivan va actuar juntament amb la ballarina Delia Ceruti. En el transcurs de la gala es va premiar a personalitats com Leo Messi, l’esportista Núria Picas, els expresidents del Parlament Ernest Benach i Joan Rigol i un quinzena d’entitats.