Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (21/05/19)

 

Ahir va tancar amb èxit una nova edició de Deltafira i Mescla després de tres intensos dies d’obertura al públic. La fira gastronòmica Mescla va cloure amb més de 10.500 degustacions servides i 12.000 visitants. Ahir es va celebrar també l’acte oficial dels 42 anys de la segregació de Deltebre amb el pregó a càrrec de les estudiants de la URV Paula Gonzàlez, estudiant de publicitat i relacions públiques i Anna MOra, estudiant de medicina. Les dos joves han rebut una beca Repsol i durant el pregó van reivindicar l’orgull de sentir-se de Deltebre i l’avenç realitzat al municipi en els seus 42 anys de segregació, posant en valor sobretot la creació de l’institut de Deltebre.

Encara en el marc de Deltafira el passat divendres es va proclamar la jove Melissa Betoret com la Reina de Deltebre 2019, escollida per la quinta del 2001. L’acompanyen com a primera dama Laura Pagà i com a segona dama Joana Oliver. Pel que fa al Míster Deltebre 2019, va ser escollit Ruben Chavero,Durant la nit es va proclamar també la Reineta infantil que este 2019 és Ariadna Tomàs i el fadrinet Aitor Galzaroza. Els dos van ser escollits per sorteig entre la quinta del 2010.

El Jesús i Maria s’ha situat líder del grup 1 de la tercera catalana a només un partit de finalitzar la temporada. La victòria per 2 a 5 davant el Godall diumenge li ha servit per situar-se líder després de l’empat a 1 del fns ara líder Perelló, a Batea. El Jesús i Maria depén ara d’ell mateix per proclamar-se campió de lliga.
La Cava després d’imposar-se 2 a 0 al Remolins Bítem és ara desè amb 48 punts.

Esta setmana ens trobem ja a la recta final per a les eleccions municipals de diumenge i els partits intensifiquen els actes electorals.
La CUP de Deltebre ha fet públic que no farà cap pacte de govern municipal amb els partits que es presenten a les eleccions municipals del 26 de maig i que van donar suport a l’aplicació de l’article 155 a Catalunya.

Més Deltebre va presentar la seua proposta d’equip de govern en cas de tindre opcions de governar el municipi. Una de les propostes dels republicans ha estat la de crear la figura dels regidors i regidores de barri, per tal d’estar més prop de la ciutadania i donar resposta als problemes que tinga cada zona de Deltebre.

També Enlairem Deltebre ha estat en campanya electoral estos últims dies i divendres va rebre la visita del president de la Generalitat Quim Torra que va donar suport al candidat a l’lcaldia Lluís Soler en un acte al Parc del Riu. Enlairem Deltebre farà un acte elctoral esta nit al Molí dels Mirons per parlar de gestió interna i transparència.

El supermercat LIDL de Deltebre va patir la setmana passada un atracament a punta de gavinet. Els lladres, un home i una dona, van esperar al recompte de caixes per endur-se 4.000 euros després d’amenaçar una caixera. Els dos lladres van ser detinguts poc després.