Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (22/05/19)

 

L’Associació de Veïns de Barracot ha venut en només tres dies més d’un miler d’entrades per al concert de Camela que tindrà lloc el pròxim 5 de juliol en el marc del desè aniversari de les Festes del Barracot. Des de l’associació, reconeixen que el concert ha tingut una molt bona acollida i actualment registren més de 8.000 visualitzacions diàries a Facebook. Les entrades anticipades es venen a un preu de 10 euros i es poden comprar online a través de la web de l’Ajuntament de Deltebre i també directament a l’associació de veïns del Barracot.

Els drons espantaocells han arribat al delta de l’Ebre. Després d’una exitosa prova pilot, la societat de caçadors i la comunitat de regants de Poble Nou del Delta han contractat els serveis de l’empresa especialitzada, Ebredrone, per foragitar els flamencs i altres espècies d’aus que provoquen danys al conreu de l’arròs.

L’Associació de Criadors de Brau de les Terres de l’Ebre ha estat present este passat cap de setmana a la fira gastronòmica Mescla per presentar els productes alimentaris derivats de la cria de brau en extensiu. Les nou ramaderies de les Terres de l’Ebre amb 1.500 animals han impulsat la comercialització de productes càrnics procedents del brau com cecina, xoriço i paté, un producte exclusiu ja que el bou brau només es cria a les Terres de l’Ebre.

Es tarde se celebra la darrera sessió del curs 2018/2019 de les Aules d’Extensió Universitària de la Gent Gran a Deltebre. La filòloga Mónica Sales serà l’encarregada de cloure el curs amb la conferència “ Un plat pla, ple de pebre negre està”

El centre esportiu Delta ha arribat ja a la xifra de 850 abonats, dos mesos després d’obrir portes.