Lluís Soler i el seu equip han presentat aquest matí un pla d’inversió a la via pública de 10.000.000€ durant els propers sis anys. Un pla d’actuació que, segons l’alcalde i candidat a l’alcaldia de Deltebre, Lluís Soler, ha d’estar “consensuat amb la participació ciutadana corresponent i buscant l’acord de la resta de grups municipals”.

Aquest pla d’inversió ha de permetre adequar al voltant de 50 carrers i camins de Deltebre, sempre i quan la ciutadania així ho validi. Soler ha explicat que “volem proposar un full de ruta de sis anys amb el major suport possible, que vagi més enllà del curt placisme i de les pressions de la ciutadania, per tal de trencar la dinàmica dels mandats municipals i treballar conjuntament per seguir enlairant Deltebre”.

Entre els diferents carrers a adequar està l’avinguda La Pau. Per a l’adequació d’aquest carrer, durant aquests anys s’ha redactat el projecte executiu i es preveu que, si la ciutadania torna a fer confiança a Lluís Soler i el seu equip, aquesta sigui una de les primeres vies públiques a urbanitzar.

De fet, aquesta és una actuació estratègia atenent els diferents projectes d’adequació de l’entorn del Camp de l’Aube i de la rehabilitació de la Cambra Agrària de Jesús i Maria. En tot cas, Soler ha detallat que “des de la candidatura d’Enlairem Deltebre presentem propostes reals que després es poden convertir en fets”.

Licitació de la rotonda del carrer Pintor Sorolla

Aquest matí s’ha publicat la licitació de les obres de la rotonda del carrer Pintor Sorolla. Una actuació demandada per la ciutadania, amb un import del voltant dels 350.000€ assumits directament pel departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.