Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (24/05/19)

 

Compte enrera per a les eleccions municipals d’este diumenge. A Deltebre hi concorren cinc forces polítiques: Enlairem Deltebre amb Lluís Soler com a Cap de llista, els Socialistes per Deltebre amb Aleix Ferré de candidat, Més Deltebre-ERC amb Joan Alginet, la CUP encapçalada per Dayana Santiago i finalment Ciutadans, que es presenta per primer cop a Deltebre, amb Encarnación Ramos de número 1. Esta nit es realitzaran ja els actes de final de campanya.

El departament de territori i Sostenibilitat ha tret a licitació les obres de construcció d’una rotonda a la carretera TV-3454 a Deltebre en el punt d’encreuament amb el carrer Pintor Sorolla i el pont del canal de l’Esquerra de l’Ebre que connecta amb la T-340. La construcció de la rotonda millorarà la seguretat del trànsit en este punt, una cruïlla que registra un índex de sinistralitat elevat.

El Jesús i Maria lluitarà fins al final per acabar primer a la classificació del grup 1 de la tercera Catalana. Els roig i blancs acabaran la lliga a l’Aube contra el Corbera d’Ebre, diumenge a les 16.00h.

La Cava després d’acomiadar-se de l’afició amb una victoria a casa el passat cap de setmana, visitaran este cap de setmana el camp del Masdenverge diumenge a les 17.00h