6 de juny de 2020
10:42

El pianista Tomàs Fosch presentarà el seu últim treball a Deltebre

2019-05-29T15:59:18+02:0029 de maig de 2019|Cultura|

El pianista de Deltebre Tomás Fosch presentarà este divendres a Deltebre el ser darreu disc “Solid Society”, un disc gravat en directe a la sala Jamboree de Barcelona  amb un quartet musical format per ell mateix al piano i la participació del saxofonista Gianni Gagliardi , el baix Tom Warburton i el bateria Jesse Simpson.

“Solid Society” és el tercer disc de la seva carrera, després del seu debut amb el trio “Lluç Jazz” al 2013 i  “MASO al 2016), un àlbum en el que recull la seua experiència als Estats Unitats on hi va viure durant una llarga temporada. El nou disc “Solid Society” inclou peces originals de Tomás Fosch i arranjaments d’estàndards amb pinzellades de hard-bop, un estil de música jazz nascut a la década dels anys 50.. Així sona este solid quartet de Tomàs Fosch.

El Concert de Tomas Fosch a Deltebre serà este divendres al Centre Fluvial del Delta amb entrada gratuïta. Els experts parlen de Fosch com un músic original i amb un discurs que recorda als grans del piano jazz més modern.