23 de Setembre de 2019
22:30

Notícies Delta.cat (29/05/19)

2019-06-27T08:00:42+02:0029 de Maig de 2019|Notícies Delta.cat|
Ràdio Delta 107.6 FM
Notícies Delta.cat (29/05/19)
Ràdio Delta 107.6 FM Notícies Delta.cat (29/05/19)

 

El pianista de Deltebre Tomás Fosch presentarà este divendres a Deltebre el ser darreu disc “Solid Society”, un disc gravat en directe a la sala Jamboree de Barcelona amb un quartet musical format per ell mateix al piano i la participació del saxofonista Gianni Gagliardi , el baix Tom Warburton i el bateria Jesse Simpson. El Concert de Tomas Fosch a Deltebre serà este divendres al Centre Fluvial del Delta amb entrada gratuïta.

Des de dilluns es pot visitar a la biblioteca delta de l’Ebre l’exposició “Tu tens la clau”, una mostra itinerant que durant aquest 2019 visitarà una dotzena de municipis de les Terres de l’Ebre. L’exposició, elaborada i impulsada per l’ONG per a les addiccions Projecte Home Catalunya i coorganitzada per la xarxa de Biblioteques Públiques de Catalunya, té com a objectiu conscienciar els més joves i el conjunt de la població sobre els riscos del consum de drogues.

La Biblioteca Delta de l’Ebre ha organitzat per la pròxim dijous 6 de juny un club de lectura juvenil, adreçat a lectors d’entre 10 i 12 anys. El llibre triat per a la lectura és el Diari d’en Leo un àlbum il•lustrat creat amb la voluntat d’explicar a tothom, amb una visió fresca, sensible i pedagògica, el trastorn de l’espectre autista. L’activitat forma part del projecte del projecte Biblioteques i salut mental, que té com a objectiu desestigmatitzar els trastorns i les malalties mentals i normalitzar la situació de les persones afectades a través de la lectura i els contes.

Un projecte que pretén caçar virtualment el Gambusí, ha guanyat el concurs d’intervencions efímeres en espais singulars que organitza el centre d’art lo Pati. Enguany l’espai a intervenir són els Ullas de Balatsar i la proposta d’Albert Gusi, que ha guaanyat per votació popular, proposa “caçar virtualment” a través de càmeres de videovigilància el gambosí, un personatge màgic i mitològic de l’imaginari col•lectiu ebrenc. Hi haurà una campanya mediàtica i de xarxes socials per difondre “la presència real o fictícia” de gambosins als Ullals. La intervenció del projecte es materialitzarà durant la segona quinzena del mes de juliol.