23 de Setembre de 2019
21:37

Notícies Delta.cat (31/05/19)

2019-07-01T08:40:29+02:0031 de Maig de 2019|Notícies Delta.cat|
Ràdio Delta 107.6 FM
Notícies Delta.cat (31/05/19)
Ràdio Delta 107.6 FM Notícies Delta.cat (31/05/19)

 

El Parc Natural del Delta de l’Ebre i el Parc Natural dels Ports organitzen demà dissabte una jornada divulgativa sobre la utilització de drons en estos espais naturals.

La Unió Excursionista Lo Passador organitza este diumenge la 4ª edició de la Garxal Desert Race que recorrerà la zona del
Garxal i el Niño Perdido, a Riumar. Per segon any s’ha inclòs a més de la mitja marató, la modalitat Marxa Nòrdica (amb una llargada de 15 km), i el recorregut s’ampliarà a la zona de la Bassa de L’Arena. La sortida de la marxa nòrdica serà a les 9:00 des de la plaça Europa de Riumar i a les 9:30 la cursa de 5 km.

Deltebre acull esta setmana una nova edició del torneig de Futbol 7 Memorial Albert Juan Franch, organitzat per l’Escola de Futbol Delta de l’Ebre i que enguany arriba ja a la 12a edició. Aquest dissabte i diumenge 1 i 2 de juny es duran a terme les competicions de les categories de prebenjamí i debutants.

La Biblioteca delta de l’Ebre acull este divendres La Supernit a les biblioteques una iniciativa per al foment de la lectura entre el públic infantil que organitza el Club Super3 i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Hi haurà diferents diferents activitats organitzades i els xiquets i xiquetes hauran d’ajudar a la famíla dels Súpers aturar el senyor de les ombres que roba llibres a les biblioteques.

El pianista de Deltebre Tomàs Fosch presenta esta nit al Centre Fluvial del Delta el seu nou disc Solid Society, gravat en directe a la sala Jamboree de Barcelona.