23 de Setembre de 2019
22:11

Notícies Delta.cat (03/06/19)

2019-07-02T08:00:26+02:003 de Juny de 2019|Notícies Delta.cat|
Ràdio Delta 107.6 FM
Notícies Delta.cat (03/06/19)
Ràdio Delta 107.6 FM Notícies Delta.cat (03/06/19)

 

Una setmana després de guanyar les eleccions municipals, Enlairem Deltebre engegarà esta setmana un ronda de contactes amb la resta de partits amb representació al consistori per tal de poder tindre una primera presa de contacte abans que comence el nou mandat en la sessió d’investidura del pròxim 15 de juny. L’alcalde en funcions i candidat d’Enlairem Detebre, Lluís Soler, icnlourà també a la CUP en esta roda de contactes.

També esta setmana començaran els treballs de confecció del nou cartipàs municipal que servirà per reforçar aquells àmbits que van quedar coixos la darrera legislatura amb un govern en minoria amb només 8 regidors. Segons Soler hi haurà una important reorganització del govern municipal per tal d’aprofitar les potencialitats dels 11 regidors i es crearan noves regidories.

El 90% de brossa marina recollida a la platja del Serrallo de Delta és plàstic. Així s’ha pogut demostrar en el projecte ACT4LITTER, Marine Litter Watch Month, del qual participa el Parc natural del Delta de l’Ebre des de 2017. En el marc d’este projecte S’han realitzat 5 accions de recollida de brossa marina a la platja del Serrallo, en un espai delimitat de 6.000 metres quadrats i s’han recollit 766 objectes. El 90% són plàstics i la majoria d’origen desconegut.

L’associació ornitològica Picampall organitza per primera vegada un Camp de Treball Internacional a les terres de l’Ebre. Tindrà lloc a l’Ampolla, de l’1 al 15 de juliol, i estarà dedicat als amfibis mediterranis.