Una setmana després de guanyar les eleccions municipals, Enlairem Deltebre engegarà aquesta setmana un ronda de contactes amb la resta de partits amb representació al consistori per tal de poder tindre una primera presa de contacte abans que comence el nou mandat en la sessió d’investidura del pròxim 15 de juny. L’alcalde en funcions i candidat d’Enlairem Detebre, Lluís Soler, ha assegurat que en esta primera ronda de contactes a més de reunir-se amb Més Deltebre-Esquerra Republicana i el PSC, inclourà també a la CUP, malgrat no haja obtingut representació al consistori.

També esta setmana començaran els treballs de confecció del nou cartipàs municipal que servirà per reforçar aquells àmbits que van quedar coixos la darrera legislatura amb un govern en minoria amb només 8 regidors. Segons Soler hi haurà una important reorganització del govern municipal per tal d’aprofitar les potencialitats dels 11 regidors i es crearan noves regidories.

Soler ha fet estes declaracions en una entrevista a Canal Terres de l’Ebre on també ha assegurat que la contundent victòria d’Enlairem Deltebre es deu al suport masssiu de la ciutadania a un candidatura que és la suma de diferents sensibilitats i representativa de la transversalitat del municipi.