23 de Setembre de 2019
21:41

Notícies Delta.cat (04/06/19)

2019-07-03T09:00:30+02:004 de Juny de 2019|Notícies Delta.cat|
Ràdio Delta 107.6 FM
Notícies Delta.cat (04/06/19)
Ràdio Delta 107.6 FM Notícies Delta.cat (04/06/19)

 

L’alumna de segon de batxillerat de l’Institut de Deltebre Marta Bertomeu Sancho ha guanyatel Premi Ramon Llull a Treballs de Recerca de Batxillerat en l’ àrea de ciències socials. El treball presentat sota el títol’ Més que un Riure’ és un Pla de màrqueting turístic del Delta de l’Ebre.

El consell comarcal del Baix Ebre ha aprovat un conveni amb Creu Roja per ampliar este 2019 el número de terminals del servei de teleassistència domiciliària fins a arribar als 350 aparells, enfront els 297 que hi havia en servei l’any passat. En el cas de Deltebre es van beneficiar del servei de teleassistència 56 persones.

Encara en l’àmbit del Consell comarcal, que va celebrar sessió plenària el passat divendres, la corporació comarcal ha aprovat la signatura d’un conveni de col•laboració amb la Fundació ‘La Caixa’ per finançar el projecte Tiquet Fresc, per cobrir les necessitats bàsiques d’alimentació de les famílies més desafavorides. Un total de 367 famílies de Baix Ebre en van ser beneficiàries el 2018 del Tíquet, 93 de les quals a Deltebre.

L’Associació Cistinosis Espanya, amb seu social als Muntells, celebrarà una nova edició del quilòmetre solidari el pròxim 6 de juliol a sant aume d’Enveja per visibilitzar esta malaltia genètica considerada ultrarara, ja que només afecta a una de cada 200.000 persones, i a tot l’estat espanyol només es coneixen una seixantena de casos, un d’ells un xiquet de 9 anys dels Muntells.

El projecte Baix Ebre Avant oferirà enguany un total de set seminaris dirigits a les empreses de la comarca amb l’objectiu de millorar el seus coneixements en màrqueting online. Dels 7 seminaris, tres estan adreçats exclusivament al sector turístic.

L’Institut Català de les Dones (ICD) ha presentat a les Terres de l’Ebre Un circuit d’acció per actuar davant de casos de víctimes de tràfic d’essers humans amb finalitats d’explotació sexual parant especial atenció en les dones i les xiquetes.