Deltebre acollirà este pròxim diumenge la festa de la Plantada a la Finca de Bombita. Les activitats s’iniciaran a partir de les 9.30 hores del matí i durant to el dia hi haurà passejades en carro per la finca, tallers de jocs tradicionals, passejades en barquets de perxar, demostracions de pesca tradicional, tirades de birles i també tallers de filar cotó i d’il·lustracions, a més del mercadet de productes tradicionals. Pel que fa a la plantada de l’arròs començarà a partir de els 11.30 hores amb la presentació dels plantadors, “els veritables protagonistes de la festa”.

La Festa de la Plantada comptarà també amb les actuacions de la Rondalla dels Tres Cantadors, amb ballada de jotes a càrrec de la Colla Sardanista i de Jotes i amb la representació del sainet ‘El Delta d’abans’ a càrrec de la companyia Delta Teatre. Durant tot el dia s’oferirà també degustació d’arrossos i de cuina del Delta.
La festa de la Plantada tindrà divendres una prèvia amb la plantada escolar, en la que enguany hi participaran els alumnes de cinquè de primària de les tres escoles de Deltebre.