23 de Setembre de 2019
22:34

Notícies Delta.cat (05/06/19)

2019-07-04T08:00:29+02:005 de Juny de 2019|Notícies Delta.cat|
Ràdio Delta 107.6 FM
Notícies Delta.cat (05/06/19)
Ràdio Delta 107.6 FM Notícies Delta.cat (05/06/19)

 

Deltebre acollirà este pròxim diumenge la festa de la Plantada a la Finca de Bombita. Les activitats s’iniciaran a partir de les 9.30 hores del matí i durant to el dia hi haurà passejades en carro per la finca, tallers de jocs tradicionals, passejades en barquets de perxar, demostracions de pesca tradicional, tirades de birles i també tallers de filar cotó i d’il•lustracions, a més del mercadet de productes tradicionals. Pel que fa a la plantada de l’arròs començarà a partir de els 11.30 hores amb la presentació dels plantadors.

El Complex Esportiu del Delta tornarà a acollir este divendres, després de quasi una dècada, el memorial Andrés Ferri de futbol sala. De moment són 14 els equips que ja s’han inscrit al torneig de 24 hores i el president de l’Associació Futbol Sala de Deltebre, Màxim Navarro, s’ha mostrat satisfet que el torneig torne al complex esportiu i en una pista que ara porta el nom de l’homenatjat Andrés Ferri.

L’Escola de Futbol Delta de l’Ebre continua ESTE cap de setmana amb el torneig Memorial Albert Juan amb les categories benjamí i aleví amb la participació d’equips procedents no només de Catalunya, sinó també de l’Aragó i el País Valencià. El passat cap de setmana va iniciar-se el torneig amb les categories pre-benjami i debutants.

MónNatura Delta de l’Ebre celebra este cap de setmana del 8 i 9 de juny la Festa dels Menuts amb activitats per a tota la família.