23 de Setembre de 2019
22:03

Notícies Delta.cat (06/06/19)

2019-07-05T08:40:30+02:006 de Juny de 2019|Notícies Delta.cat|
Ràdio Delta 107.6 FM
Notícies Delta.cat (06/06/19)
Ràdio Delta 107.6 FM Notícies Delta.cat (06/06/19)

 

Deltebre serà una de les vuit subseus dels World Sports Games, un esdeveniment internacional que reunirà més de 3.000 esportistes amaters a Tortosa entre el 2 i el 7 de juliol. En total es disputaran 24 modalitats esportives i juntament amb Tortosa seran subseus d’estos jocs esportius les poblacions de Deltebre, Roquetes, l’Aldea, l’Ampolla, Amposta i la Ràpita. Concretament Deltebre acollirà la competició de les modalitats de karate i Pole dance.

La marca Segadors del Delta ha presentat el nou licor premium de crema d’arròs ‘1.860’ destinat al canal de l’hosteleria, restauració, caterings i botigues gourmets. El nou producte de licor d’arròs s’ha posat al mercat coincidint amb el desè aniversari de la marca Segadors del Delta que pertany a Nomen Foods, propietat d’Arrossaires del Delta de l’Ebre.

Deltebre serà este 2019 la seu de la festa de l’orgull del col•lectiu LGTEbre que defensa el drets i la iguatat del col•lectiu de lesbianes, gais, bisexuals, transsexuals, intersexuals, queer i altres orientacions sexuals o identitats de gènere. El col•lectiu ebrenc tria cada any una població per celebrar el dia de l’orgull i enguany la festa es celebrarà a Deltebre el 15 de juny amb una rua per la població i una festa al centre Ebreterra.

Un estudi de la Universitat Rovira i Virgili (URV) ha conclòs que el 57% dels plàstics que hi ha a l’aigua marina del litoral de Tarragona i les Terres de l’Ebre són fibres sintètiques que es desprenen de la roba quan es renta. Segons els investigadors es tracta de fibres microscòpiques de la roba que surten de la rentadora i acaben a les estacions depuradores, on només una part és eliminada de l’aigua que finalment s’aboca al mar.

La Unió Excursionista lo Passador considera ja més que consolidada la prova de la Garxal Desert Race, després que el passat cap de setmana es celebrés la quarta edició.

Este dissabte 8 de Juny El Club Twirling Deltebre realitzarà l’Exhibició de Fi de Temporada a la Pista Poliesportiva Andrés Ferri del Centre Esportiu Delta. L’acte serà a partir de les 22.00 hores i l’exhibició comptarà amb l’esportista convidada Laia Díaz i també participaran l’Associació Feel Dance i el Club Esportiu Gimmàstica Rítmica Sant Jaume d’Enveja