23 de Setembre de 2019
22:36

Nou licor “premium” de la marca Segadors del Delta

2019-06-06T11:28:49+02:006 de Juny de 2019|Societat|

La marca Segadors del Delta ha presentat el nou licor premium de crema d’arròs 1.860 destinat al canal de l’hosteleria, restauració, caterings i botigues gourmets.

El nou producte de licor d’arròs s’ha posat al mercat coincidint amb el desè aniversari de la marca Segadors del Delta que pertany a Nomen Foods, propietat d’Arrossaires del Delta de l’Ebre. Segadors del Delta es va crear l’any 2009 amb l’objectiu de ser una marca de proximitat del delta de l’Ebre.

Actualment disposa de 4 varietats d’arròs i 3 varietats de licor. El nou licor premium de crema d’arròs pren el nom de 1860, en homenatge a la data que es va sembrar primera llavor d’arròs al Delta de l’Ebre. El nou licor es va presentar en societat en un coctel a l’hotel Ohla Eixample de Barcelona i la presentació va anar a càrrec de l’ambaixador de la marca el xef ebrenc i Estrella michelin Fran López.