23 de Setembre de 2019
21:39

Controlats els focus puntuals de cargol poma apareguts a l’hemidelta dret del riu Ebre

2019-06-07T11:46:26+02:007 de Juny de 2019|Societat|

El departament d’Agricultura va realitzar l’any passat un total de 1.694 actuacions de lluita i contenció del caragol poma a l’hemidelta esquerre, segons s’ha fet balanç en el marc de la Taula Sectorial de l’Arròs.

Aquest gran nombre d’actuacions es deu sobretot per l’increment important que hi ha hagut en accions de neteja de la maquinària agrícola per evitar la propagació del caragol. Al marge dret del riu l’any passat es van fer 34 accions i el departament d’Agricultura assegura que haurien servit controlar els focus puntuals de caragol maçana on s’havien superat les 115 hectàrees infestades i que ara s’haurien reduït fins a les 90 hectàrees, segons la Comunitat de Regants de la Dreta de l’Ebre.