5 de juliol de 2020
18:03

Notícies Delta.cat (07/06/19)

2020-07-05T06:32:06+02:007 de juny de 2019|Notícies Delta.cat|
Ràdio Delta 107.6 FM
Notícies Delta.cat (07/06/19)
Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (07/06/19)

 

El departament d’Agricultura va realitzar l’any passat un total de 1.694 actuacions de lluita i contenció del caragol poma a l’hemidelta esquerre, segons s’ha fet balanç en el marc de la Taula Sectorial de l’Arròs. Este gran nombre d’actuacions es deu sobretot per l’increment important que hi ha hagut en accions de neteja de la maquinària agrícola per evitar la propagació del caragol.

Un centenar d’alumnes de cinquè de primària de les tres escoles del municipi han participat este matí a la Finca de Bombita en els actes previs de la Festa de la Plantada que tindrà lloc diumenge també a Bombita.

El CD La Cava presenta esta nit la nova junta directiva, presidida per Josep Arques. Socis i simpatitzants estan convocats per conèixer el nou equip directiu, el projecte de futur del club, així com la nova estructura organitzativa.

El Centre Fluvial del Delta serà l’escenari este dissabte del concert de la jove pianista, Paula Bonet. Alumna de l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tortosa i professora adjunta de piano a l’Escola Municipal de l’Espiga d’Or, entitat a la que porta vinculada des dels 9 anys, ha preparat per demà dissabte un concert de piano al Centre Fluvial del Delta aprofitant que el local disposa d’un piano de mitja cua.

Este dissabte arriba una nova edició de la festa d’aniversari de casa Nicanor. L’establiment complix enguany 60 anys, però venen celebrant la festa d’aniversari cada any des de en fa deu quan van celebrar el cinquantè aniversari. La festa mantindrà el mateix esperit dels darrers anys amb activitats infantils, gastronomia i música al carrer.
Setze equips prenen part a partir d’esta tarde en les 24 hores de futbol sala Torneig Andrés Ferri que es disputa de nou a la pista del Centre Esportiu del Delta. L’últim partit serà demà a partir de les 18.30 hores-

El Centre Esportiu del Delta serà també escenari demà de l’Exhibició de final de temporada del Club Twirling Deltebre.