23 de Setembre de 2019
22:22

Un centenar d’escolars de Deltebre participen en els actes previs de la plantada

2019-06-07T12:11:22+02:007 de Juny de 2019|Societat|

Un centenar d’alumnes de cinquè de primària de les tres escoles del municipi han participat este matí a la Finca de Bombita en els actes previs de la Festa de la Plantada que tindrà lloc diumenge.

La Festa comptarà durant tot el dia amb passejades en carro per la finca, que només s’obre al públic dos dies a l’any, coincidint amb les festes de la plantada i la sega. També es faran tallers de jocs tradicionals, tirades de birles i passsejades en barquets de perxar.

També hi haurà un mercadet de productes tradicionals i diferents establiments del municipi que oferiran degustacions de plats típics. La plantada pròpiament dita s’iniciarà a partir de les 11.30 amb la presentació dels plantadors. També participaran la companyia delta teatre amb le sainet el Delta d’abans i també hiactuarà la Rondalla dels Tres Cantadors, amb ballada de jotes a càrrec de la Colla Sardanista i de Jotes de Deltebre.