11 de juliol de 2020
19:35

Una escultura hiperrealista de l’artista deltebrenca, Cristina Iglesias, presidirà la plaça de les Dones

2019-06-10T15:07:29+02:0010 de juny de 2019|Societat|

Una escultura hiperrealista de l’artista de Deltebre, Cristina Iglesias, presidirà la plaça de les Dones que s’ha començat a construir a l’antic espai de Mobles Delta, una de les principals entrades del municipi per l’avinguda Goles de l’Ebre. Cristina Iglesias és una artista reconeguda internacionalment per la fabricació de ninos hiperrealistes a través de la seua empresa Clonfactory, ubicada a Deltebre, i la nova escultura, que s’ubicarà al nou espai de Mobles Delta, representarà la figura i la força de les dones. L’alcalde, LLuís Soler ha explicat que Deltebre serà pioner en instal·lar una escultura hiperrealista.

Es preveu que l’escultura hiperrealista estiga preparada per instal·lar-se al mes d’octubre si bé es preveu que les obres de la plaça estiguen enllestides abans, a finals de juny. El projecte preveu crear un gran espai públic amb una zona enjardinada i una passeig central que connectarà tres envelats de mida diferent que acolliran diversos espais: un de 500m2 per realitzar activitats de tot tipus, un de 200m2 per a bar i un tercer més menut per a jocs infantils. Les obres tindran un cost aproximat de 100.000 euros i han estat adjudicades a l’empresa Covan. Cal recordar que l’enderroc de la nau industrial de Mobles Delta es va realitzar de forma subsidiària per part de l’Ajuntament de Deltebre després de declarar l’immoble en ruïna tècnica i econòmica.