6 de juny de 2020
08:38

Baix Ebre Avant posa en marxa un programa d’assessorament a microempreses i pimes

2019-06-11T14:24:43+02:0011 de juny de 2019|Societat|

El Consell Comarcal del Baix Ebre, a través del projecte Baix Ebre Avant, posa en marxa aquest mes de juny un programa d’assessorament integral per a microempreses i pimes.

Es tracta d’una assistència professional i individualitzada destinada a impulsar, consolidar i fer més competitius un total de 25 negocis del Baix Ebre. Aquesta iniciativa d’impuls econòmic va adreçada a microempreses, autònoms i pimes amb un mínim de dos anys d’activitat amb necessitats específiques de professionalització, consolidació i desenvolupament del negoci.

Es prioritzaran aquelles empreses que tinguin una plantilla laboral inferior als 25 treballadors i un volum de facturació no superior als 5 milions d’euros. Les microempreses, autònoms o pimes interessades a participar poden fer la inscripció al web Baix Ebre Avant o del Consell comarcal del Baix Ebre.