6 de juny de 2020
09:59

Notícies Delta.cat (11/06/19)

2020-06-06T06:31:40+02:0011 de juny de 2019|Notícies Delta.cat|
Ràdio Delta 107.6 FM
Notícies Delta.cat (11/06/19)
Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (11/06/19)

 

Els Bombers de la Generalitat han pogut estabilitzar durant la nit l’incendi que es va declarar ahir al matí a la zona del paratge de les Colladetes del Perelló. Uns 200 efectius dels Bombers i seixanta dotacions terrestres han treballat durant la nit per controlar el foc.

La baixada del Pont lo Passador serà el punt de partida de la festa de l’orgull LGTBI que se celebrarà a Deltebre este dissabte 15 de juny. Després de recorrer diversos carrers de la població i issar la bandera de l’arc de Sant Martí a l’Ajuntament hi ha previst acabar la festa al centre Ebre terra amb la lectura del manifest, a càrrec de Rosa Vandellòs, exdiputada i actual jutgessa de Pau de Deltebre.

Esta setmana han començat els treballs d’asfaltat de les obres d’ampliació de la carretera de TV-3401 de l’Ampolla a Deltebre. La carretera està tallada al trànsit fins al 21 de juny quan està previst que finalitzen les obres que permetran ampliar la carretera fins als 6 metres d’ample.

El Consell Comarcal del Baix Ebre, a través del projecte Baix Ebre Avant, posa en marxa aquest mes de juny un programa d’assessorament integral per a microempreses i pimes. Es tracta d’una assistència professional i individualitzada destinada a impulsar, consolidar i fer més competitius un total de 25 negocis del Baix Ebre.

El pròxim dissabte 22 de juny es farà la 1a Trobada Infants i Família al Parc del Riu, organitzada per l’Associació de Veïns de Jesús i Maria.