Deltebre participarà als World Sports Games, un esdeveniment internacional que reunirà més de 3.000 esportistes amaters a Tortosa entre el 2 i el 7 de juliol. En total es disputaran 24 modalitats esportives i juntament amb Tortosa seran subseus d’estos jocs esportius les poblacions de Deltebre, Roquetes, l’Aldea, l’Ampolla, Amposta i la Ràpita. Concretament Deltebre acollirà la competició de les modalitats de karate i Pole dance. A Tortosa es disputaran modalitat com el futbol, el bàsquet o el tenis, mentre Amposta acollirà les proves d’atletisme i la Ràpita les de volei platja o lluita a la platja.

Fins ara han confirmat la seua presència als jocs 42 països. Entre els participants que ja estan confirmats a hores d’ara n’hi ha de tant diversos com Angola, Estats Units, Ghana, Anglaterra, Brasil, Dinamarca, Estònia o Finlàndia. Una altra representació confirmada és la d’Itàlia, que comptarà amb una de les delegacions més nombroses, amb 500 esportistes inscrits. La seguiran Mèxic, amb 290 esportistes, o Àustria, amb 230.

La cerimònia inaugural serà el 2 de juliol a l’estadi Josep Otero de Tortosa amb la desfilada de les banderes de tots els països participants.