Demà es celebra a Deltebre el Ple de Constitució de la nova Corporació Municipal en el que prendran possessió els disset regidors que van sortir escollits en les eleccions del 26 de maig.

El Ple servirà també per investir Lluís Soler novament alcalde de Deltebre. Després de governar la passada legislatura en minoria, Enlairem Deltebre compta ara amb una ampla majoria absoluta d’11 regidors per formar govern.

A l’oposició quedaran Més Deltebre-Esquerra Republicana amb 5 regidors i els Socialistes de Deltebre, amb un. Els 17 regidors que pendran possessió demà són: Lluís Soler, Elisabet Tomàs, Carlos Serra, Anna Giménez, Francisco Castro, Lluïsa Ventura, Robert Bertomeu, Ingrid Santiago, Joan Lucas, Carme Franch i Andreu Curto per part d’Enlairem Deltebre. Joan Alginet, Laura Fabra, Rafa Flores, Vanessa Callau i Carlos Bel, per Més Deltebre-ERC, i Aleix Ferré per part del PSC.

El Ple de Constitució de la nova corporació serà a els 12 del migdia i serà un plenari força renovat, ja que 10 dels 17 regidors, són nous. Es podrà seguir per Ràdio Delta i en streaming per Delta.cat.