Així va entrar l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, juntament amb els 10 regidors al ple de constitució. En aquest cas, no hi va haver sorpreses. Els resultats de les eleccions del passat 26 de maig, van deixar clar qui seria el batlle els pròxims 4 anys de mandat. 3.665 vots van revalidar a Soler i el seu projecte.

El dissabte, els 17 regidors, 5 de Més Deltebre i 1 del PSC van jurar el seu càrrec. I, molts dels regidors d’Enlairem Deltebre i l’actual alcalde ho van senyalant que no renuncien al dret de l’autodeterminació i reclamant la llibertat als presos polítics.

Tot i que Soler afronta un mandat on podran actuar sense cap molèstia. Durant el seu discurs va estendre les mans als regidors de l’oposició per treballar junts. L’únic regidor socialista, Aleix Ferré, va explicar que estan oberts a recolzar les propostes de l’actual equip de govern.  En canvi, el cap de l’oposició Més Deltebre, Joan Alginet, va avisar que ells estan allí per sumar però també per fiscalitzar les accions del govern. I, va afegir que així ho faran per respecte als gairebé 2000 vots que van tenir.

Amb emoció i il·lució Soler va fer un repàs de totes les accions que s’han fet al llarg del passat mandat i va assenyalar els reptes del futur per enlairar Deltebre. Tot i que, el ple de constitució ja tenia el guió fixat, els veïns i veïnes van emplenar la sala i es va habilitar una altra zona on es veia la retransmissió en directe del ple.