Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (18/06/19)

 

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha presentat la reestructuració del cartipàs municipal després que dissabte es constituís la nova corporació per al mandat 2019-2023. El nou govern s’organitzarà en quatre grans àrees: Deltebre eficient, Deltebre projecció, Deltebre territori i Deltebre actiu i que són també els quatre pilars que marcaran la gestió del govern municipal. Amb el nou cartipàs, els regidors que tindran un paper més destacat seran els tinents d’alcalde que coordinaran cadascuna de les quatre àrees de gestió. Així Elisabet Tomàs serà la tinent d’alcalde i coordinadora de l’àrea Deltebre eficient, Francisco Castro serà el responsable de l’àrea de Territori, Carlos Serra serà el tinent d’alcalde i coordinador de l’àrea de Deltebre projecció i finalment Robert Bertomeu serà el responsable de l’àrea Deltebre Actiu.

El Centre Esportiu del Delta està a punt d’arribar al miler d’abonats. Així quan es comlix el primer trimestre d’obertura, la xifra d’abonats és de 922 molt per damunt de les previsions inicials del pla de viabilitat. Als 922 inscrits cal sumar també els 163 xiquets i xiquetes que estan apuntats als cursets de piscina. Segons ha explicat el regidor de promoció esportiva i tinent d’alcalde de l’Àrea Deltebre Actiu, la gran quantitat d’inscrits ha obligat a incrementar l’oferta d’activitats dirigides per donar resposta a la demanda dels usuaris.

L’Associació Esportiva Xino Xano ha començat este cap de setmana a disputar la Lliga Catalana de Llagut. En la primera prova del campionat a Arenys de Mar el sènior masculí del Xino-xano va disputar la final A i va quedar en quart lloc mentre que el veterà femení va haver d’anar a la final B i va quedar octau.

L’Escola de Futbol Delta de l’Ebre tindrà un nou equip femení en competició la pròxima temporada, concretament a la categoria aleví de la lliga Terres de l’Ebre. L’equip íntegrament femení competirà en una lliga predominada per nois.

La Diputació de Tarragona ha ampliat fins al 28 de juny el tall de la carretera TV-3401 de l’Ampolla a Deltebre on s’estan duent els treballs d’ampliació de la carretera que s’ha eixamplat fins als 6 metres.