Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (19/06/19)

 

L’Associació de Veïns del Barracot ha decidit traslladar el concert de Camela, del pròxim 5 de juliol, a les instal.lacions esportives municipals del camp de la Cava a fi de poder acollir molt més públic i a la vegada garantir les mesures de seguretat necessàries. Recordem que les Festes del Barracot compliran enguany el seu desè aniversari i el concert de Camela será un dels plats forts de la programació d’este 2019.

L’Associació de Veïns de Jesús i Maria prepara diferents activitats per este cap de setmana coincidint amb la revetlla de Sant Joan. Els actes començaran dissabte amb la Trobada Infants i Família al Parc del Riu que reunirà les diferents entitats i espais del municipi que treballen amb infants. Dissabte per la tardees farà les audicions de final de curs de l’Escola Municipal de Música Espiga d’Or i concert de primavera-estiu de la banda de l’Espiga d’Or. El gran dia serà però diumenge amb la celebració de la revetlla de Sant Joan. L’Associació de Veïns de Jesús i maria ha preparat un sopar popular i Festa Blanca al Parc del Riu amb concurs de decoració de taules i espectacles, música en directe i de festa jove amb DJ’s. Una de les novetats d’enguany serà una coca gegant per a 500 persones.

Tres treballs presentats per alumnes de l’INS Deltebre es troben entre els finalistes dels premis comarcals de Recerca 2019, que convoca anualment el Consell Comarcal del Baix Ebre per promoure la investigació entre els alumnes dels instituts de batxillerat de la comarca.

A partir d’avui comencen les inscripcions per als cursos de natació d’estiu que es faran de l’1 al 26 de juliol a la piscina municipal de l’Aube. Els cursos van adreçats a infants entre 3 i 14 anys i per a adults i es faran en horari de tarda. El preu del curs és de 40 euros i les inscripcions ja es poden realitzar al centre esportiu del Delta durant els matins. Les inscripcions estaran obertes fins al 26 de juny.

Divendres, 21 de juny es faran les festes de fi de curs a les escoles de Riumar, Sant Miquel i l’Assumpció amb tallers i activitats als tres centres , gràcies a l’organització de les ampes. La setmna vinent el Dijous 27 de juny es farà l’ Acte de lliurament d’Orles i Festa de Fi de Curs de l’ Institut de Deltebre.