12 de Desembre de 2019
01:33

48 espectacles de circ i dansa a la 15a edició del Festival Deltebre Dansa

2019-07-03T12:53:37+01:003 de Juliol de 2019|Cultura|

Una escultura d’arena de 40 tones donarà enguany la benvinguda a l’espai d’espectacles del Festival Deltebre Dansa al Parc del Riu.

L’escultura, creada i dissenyada per l’empresa Arenas Posibles, servirà per commemorar els 15 anys del Festival i el seu muntatge ha estat possible pel patrocini de l’empresa Sorigué. Els artistes encarregats de l’escultura han estat Sergi Ramírez i Montserrat Cuesta, reconeguts internacionalment en la creació de grans escultures d’arena per a grans marques i esdeveniments. L’escultura ja es pot contemplar al Parc del Riu on esta setmana ha començat el muntatge de la icònica carpa de circ del festival.

Tot just ahir es va fer la presentació de la quinzena edició que enguany ofereix 48 espectacles de circ i dansa contemporània durant 14 dies, del 8 al 21 de juliol, i espera l’arribada de prop de 200 professionals de les arts escèniques que participaran dels tallers formatius. Enguany es repetiran esdeveniments com la nit Solidària i del Circ amb la participació de Barcode Circus, finalistes de Got Talent França o el segon circuit Deltebre Atracció Natural que comptarà amb 11 propostes artístiques en diferents espais naturals.

Pel director del festival Roberto Olivan, la connexió entre les arts escèniques i l’entorn natural és un els atractius del certamen. El circuit Deltebre Atracció Natural comptarà amb 11 propostes artístiques que passaran pel mirador del zigurat o la plaça Europa de Riumar. La regidora de Cultura de Deltebre, Anna Giménez, ha destacat que Deltebre Dansa s’ha consolidat com un certamen de referència internacional pel qual han passat ja més de 80.000 espectadors en quinze anys.