El passat 1 de juliol van començar els cursets de natació a la piscina municipal de l’Aube a Jesús i Maria. Els cursos s’allargaran fins al pròxim 26 de juliol i estan adreçats a infants entre 3 i 14 anys i per a adults. Enguany com a novetat tots els cursos es faran en horari de tarda per intentar que la piscina al matí quede lliure i estiga al servei de les diferents entitats i associacions que organitzen Campus d’Estiu.

La piscina municipal de l’Aube estarà oberta al públic en general pels matins, i també una hora per la tarda, tan bon punt acaben els cursets de natació. A més del cursets de d’estiu, el Centre Esportiu del Delta ofereix cursos de piscina al llarg de tot l’any.

A més, el regidor d’Esport explica que des de l’Ajuntament s’està treballant per reobrir pròximament la piscina exterior del complex esportiu que duu 17 anys tancada i que s’hauria d’haver reobert al mes de juliol. El mal estat en que es trobava la piscina descoberta, va retardar les obres. L’objectiu del govern municipal és que la piscina exterior del centre esportiu puga estar enllestida l’any que ve.