Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (04/07/19)

 

L’Ajuntament de Deltebre celebra esta tarda dos plens municipals un Primer d’extraordinari, a les 19.30 hores, i tot seguit el ple ordinari del mes de juliol. El primer ple es dedicarà a aprovar totes les qüestions organitzatives del mandat: es donarà compte del nomenament del nou cartipàs, s’aprovarà les dedicacions i remuneracions dels regidors i es fixarà el règim de sessions del ple. Tot seguit, es celebrarà el Ple ordinari de juliol que es podrà seguir en directe per Ràdio Delta i en streaming per la wweb de l’Ajuntament de Deltebre per Delta.cat.

Dos alumnes de l’Institut de Deltebre, Marta Bertomeu i Ania Izquierdo, han estat les guanyadores de dos dels tres Premis Recerca que convoca anualment el Consell Comarcal del Baix Ebre. L’alumna Marta Bertomeu, ha guanyat el Premi Federico Pastor, emmarcat en l’àmbit humanístic, social i artístic, amb l’elaboració d’un Pla de màrqueting turístic del delta de l’Ebre’. Mentre que Ania Izquierdo ha estat la guanyadora del premi Innocent Paulí, que distingeix el millor treball de recerca en l’àmbit tecnològic pel disseny d’una aplicació informàtica que permet confeccionar una base de dades de rostres i reconèixer-los posteriorment introduint fotografies o vídeos.

Esta nit es donarà el tret de sortida de les Festes del Barracot que enguany estan de celebració amb el desè aniversari. L’acte estel•lar serà el concert de Camela demà divendres que s’espera que siga tot un èxit ja que ja s’han venut més de 3.500 entrades anticipades. La venta anticipada es tancarà esta mitjanit i demà a partir de la sis de la tarda es podran adquirir les últimes entrades a taquilla. El concert tindrà lloc a les instal•lacions municipals del Nou Camp de Deltebre a les 23.00 hores, però s’obriran portes a partir de les 21.00h.

Una quinzena de restaurants i bars de Deltebre participaran durant aquest mes de juliol en les Jornades Gastronòmiques del Musclo que organitza l’Ajuntament de Deltebre amb la col•laboració de la Federació de Comerç i Turisme Fecotur. Les jornades s’iniciaran aquest divendres 5 de juliol i s’allargaran fins al diumenge 21. El preu dels menús oscil•la entre els 20€ i els 45€ .

Esta setmana l’accés a la piscina municipal de l’Aube és totalment gratuït. Així ho ha anunciat l’Ajuntament de Deltebre com una mesura per combatre les altes temperatures que s’estan registrant esta primera setmana de juliol.