5 de juny de 2020
17:49

Notícies Delta.cat (09/07/19)

2020-06-05T17:31:22+02:009 de juliol de 2019|Notícies Delta.cat|
Ràdio Delta 107.6 FM
Notícies Delta.cat (09/07/19)
Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (09/07/19)

 

Deltebre es troba ja immers en la quinzena edició del Festival Deltebre Dansa. Ahir pel matí es va donar el tret de sortida a les classes de formació, en les que hi participen més de 150 ballarins de 50 nacionalitats diferents, i a la nit es va inaugurar oficialment el festival amb l’espectacle de Vaivén Circo, No molestar, un fusió de circ i dansa contemporània. L’acte inaugural va comptar amb la presència de la consellera de cultura, Mariàngela Vilallonga.

El festival Deltebre Dansa continua avui amb un espectacle de dansa del duet format per Linda Kapetanea i Edivaldo Ernesto, una fusió entre la dansa grega i de Moçambic.

Més Deltebre ha decidit canviar el nom del grup municipal un cop constituït l’Ajuntament de Deltebre. Així, ha passat a denominar-se Grup Municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya – Més Deltebre i no a l’inrevès, tal i com van concórrer a les eleccions municipals del 26 de maig. El canvi de denominació respon a la voluntat de “reforçar el projecte d’ERC a Deltebre i captivar el vot republicà.

L’Associació de veïns i veïnes del Barracot i l’Ajuntament de Deltebre han celebrat l’èxit del concert de Camela que el passat dissabte va omplir les instal•lacions del Nou Camp de Deltebre. La xifra oficial d’entrades venudes s’aproxima a les 4.000 i des de l’associació destaquen la gran repercussió que va tindre el concert no només en el número d’entrades venudes sinó la gran quantitat de gent que va vindre a Deltebre i va omplir establiments de restauració i oci.