15 d'Octubre de 2019
10:01

Deltebre tindrà tres consellers comarcals al Consell del Baix Ebre

2019-07-11T19:42:15+02:0011 de Juliol de 2019|Societat|

La Junta Electoral de Tarragona ha proclamat els 25 membres que integraran la Corporació del Consell Comarcal del Baix Ebre del mandat 2019-2023 i que es constituirà el pròxim dilluns 15 de juliol.

Tal i com ja es va anunciar el Consell estarà presidit per Esquerra Republicana que compta amb 11 representants al Ple després d’arribar a un acord de govern amb Movem Terres de l’Ebre que té dos representants al Consell Comarcal. Segons este acord, l’advocat tortosí i candidat d’ERC a les municipals, Xavier Faura, serà el president del Consell Comarcal.

Deltebre tindrà tres representants a la nova corporació, per una banda, la regidora d’ERC Laura Fabra, que s’integrarà al govern comarcal com a consellera de serveis socials i d’Ebreterra, i els regidors d’Enlairem Deltebre, Carlos Serra i Andreu Curto, formaran part del grup comarcal de Junts.