Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (22.07.19)

 

Deltebre recupera este dissabte una nova edició del concert Rock’n’riu, després de molts anys de no celebrar-se. El concert tindrà lloc al Parc del Riu en el marc del cap de setmana de les Happy Food Trucks que repeteixen estada a Deltebre. El Rock’n’riu comptarà amb les actuacions dels grups locals Crator, Juno, Shunkys i La Mangrana i el concert, que té com a objectiu posar en valor els grups de música local, començarà a les 21.00 Hores.

Dissabte va cloure la quinzena edició del Festival Deltebre Dansa, que ha tornat a ser tot un èxit de participació i de públic. El president de la Generalitat, Quim Torra, va assistir a l’espectacle de cloenda i va destacar el fet que el Deltebre Dansa siga un festival reconegut i prestigiat a tot el món. Després de quinze edicions, el director del Festival, Roberto Olivan, assegura que ara el repte del festival és seguir apostant per la qualitat.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha iniciat una nova etapa al govern de la Diputació de Tarragona com a vicepresident segon i president del Patronat de Turisme, que gestiona les marques turístiques de la Costa Daurada i de les Terres de l’Ebre. Soler compatibilitzarà el càrrec amb el d’alcalde de Deltebre.

El regidor del PSC a l’Ajuntament de Deltebre, Aleix Ferré, ha assegurat en una entrevista a Ràdio Delta que intentarà fer una oposició constructiva i sumar-se al consens en aquells projectes que considere beneficiosos per al municipi. Respecte el Pla d’ordenació Urbana, el POUM, que hauria d’aprovar-se definitivament esta legislatura, Ferré ha dit que cal cercar el consens per millorar el document.

La CUP continuarà fent un seguiment de la política institucional de Deltebre, tant de l’equip de govern com de l’oposició, i seguiran treballant fora de l’àmbit de l’Ajuntament en qüestions com el benestar animal, la protecció del medi ambient, el feminisme io l’obertura del debat de quin ha de ser el model turístic de Deltebre. La CUP seguirà realitzant assemblees obertes cada dimarts, a partir de les 20h.