L’Ajuntament de Deltebre invertirà 650.000 euros fins a final d’any amb l’execució de quatre obres: el Parc Fluvial del Delta, el nou embarcador fluvial, la sala d’exposicions municipals i la plaça de les Dones que ja està en execució.

Així ho ha avançat l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, en el marc d’una entrevista al Recapte de Ràdio Delta. Soler ha explicat que les obres s’han retardat respecte les previsions inicials, ja que el govern municipal ha estat negociant subvencions per finançar estos projectes. Així, la Diputació de Tarragona finançarà el 80% de les obres del Parc Fluvial a l’entorn del Passador, el Grup d’Acció Local Mar de l’Ebre finançarà el 80% de l’embarcador fluvial i el departament de Cultura finançarà íntegrament les obres de la sala d’exposicions que es construirà a la biblioteca municipal, a l’espai que ocupava l’antic escenari del centre cívic. La Plaça de les Dones serà la única obra que es finançarà en préstec.

L’alcalde ha valorat també el recent nomenament com a president del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, un òrgan que gestiona les marques turístiques Costa Daurada i Terres de l’Ebre i ha posat en valor el fet que per primera vegada tinga un president ebrenc.

Soler ha situat l’aprovació del POUM i del Pla especial de Riumar entre les prioritats per a este mandat.