Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (06/08/19)

 

Deltebre és la nova seu de la Barça Academy Perfeccionament. Les instal•lacions municipals del Camp Nou acolliran els entrenaments de l’acadèmia la pròxima temporada que s’obrirà el 30 de setembre. El jove entrenador Joel Roig, de Santa Bàrbara, serà el coordinador de l’acadèmia que va dirigida als jugadors i jugadores d’entre 5 i 14 anys de tot el territori i també a porters amb l’objectiu de perfeccionar la seua tècnica i transmetre els valors, la filosofia i l’estil Barça als joves esportistes. Este mes d’agost s’han obert ja les inscripcions de la setantena de places disponibles.

L’equip sènior masculí del Xino Xano ha aconseguit pujar al podi de la Lliga catalana de Llagut com a tercer classificat després de guanyar diumenge la última regata que es va disputar a Deltebre. En un final de lliga molt disputat, la prova d’este diumenge va ser determinant i els del Xino Xano van dominar tota la jornada ja que va obtindre el millor temps en la crono classificatòria i van quedar primers a la final A.

La Unió Esportiva Deltebre no competirà la pròxima temporada i deixarà de tindre equip després de 32 anys d’història. En les darreres setmanes des del club s’havia fet una crida per a poder crear una nova junta directiva i seguir endavant en l’activitat futbolística, malgrat els suports rebuts, ningú ha fet el pas determinant per presidir el club.

El departament de salut ha posat en marxa a Tortosa el Centre de Salut Mental Infantil i Juvenil i el Centre d’Atenció i Seguiment a les Addiccions. La unitat funciona des del mes de juny. atendrà patologies psiquiàtriques infantils i juvenils, a menors de 18 anys, i també trastorns causats per consum greu de substàncies.