Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (09/08/19)

 

L’alcalde de Deltebre Lluís Soler ha avançat que al mes de setembre es podria aprovar ja de forma provisional el pla especial del Port de Deltebre que ha de permetre ampliar la capacitat del port donant cabuda a 358 embarcacions, 321 esportives i 37 de pesca. Actualment, el Port de Deltebre té capacitat per a 163 embarcacions i la futura ampliació inclou també una zona de 3.400m2 per a esports nàutics i també per a construir l’edifici de Capitania i una llotja, a més d’una zona comercial i de lleure.

Paral•lelament Soler ha explicat que s’està tramitat al departament de Territori i Sostenibilitat el permís de dragatge de la bocana del riu. Després de fer una primera prova pilot a la primavera l’Ajuntament tramita ara un permís per als pròxims quatre anys

“Aguanta marea”, este és el lema de la Festa Major de Deltebre que s’inicia este divendres amb un bou capllaçat nocturn. Les festes compten de nou amb un ampli ventall d’activitats per a totes les edats. Més enllà de les tardes de bous i les nits de ball les festes comptaran amb activitats com el tobogan aquàtic al pont lo Passador o la baixada ‘d’Autos locos’. Les festes clouran amb el II Piromusical de l’Ebre, el dia 18 a les 23.00 hores.

A partir d’esta setmana podem trobar ja al carrer el segon número de la revista cultural Mirada. En l’edició d’estiu la revista aposta per una portada il•lustrada pel jove de Deltebre Julio Aliau, també entrevista a l’artista i empresària de Deltebre, Cristian Iglesias, fundadora de Babyclon, a més d’un reoportatge sobre la Masia Tinet, entre molts altres continguts. La revista es pot trobar en diferents establiments col•laboradors de Deltebre.