Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (04/09/19)

 

Catorze restaurants de Deltebre oferiran menús especials coincidint amb les Jornades gastronòmiques de l’arròs que es duran a terme a partir d’este divendres 6 de setembre i fins al dia 22. Unes jornades que compleixen enguany la seva tercera edició i que tenen com a objectiu posar en valor la gastronomia i la cuina de Deltebre.

Les jornades gastronòmiques de l’arròs són el preludi de la Festa de la Sega que enguany tindrà lloc el cap de setmana del 13 al 15 de setembre a la Finca de Bombita. El divendres 13 es realitzarà la Sega Escolar. Dissabte tindrà lloc la vuitena Trobada de Grups de Jota, i el diumenge 15 es farà la festa de la sega pròpiament dita i que comptarà amb activitats durant tot el dia a Bombita.

Este estiu ha començat a funcionar a Deltebre un wakepark que permet la pràctica del l’esquí aquàtic sobre taula en un espai tancat de més de 5.000 metres quadrats i amb un cable ski de 232 metres de llargada. El T-Tom Wake Park està ubicat a Riumar i permet la pràctica d’este esport entre arrossars i des dels 4 anys d’edat.

L’Strongman de Deltebre, Joan Ferré s’ha situat com a nou líder de la Lliga Nacional de Força després de guanyar la segona prova del campoionat a Losar de la Vega, a Càceres, i superantl’actual campió d’Espanya, Roberto Rodríguez . La pròxima prova del campionat serà el 14 de setembre a Tarancón.

L’espai Ebreterra de Deltebre acull avui la primera sessió de les jornades de cicloturisme que organitza el Consell Comarcal del Baix Ebre, a través del projecte Baix Ebre Avant amb l’objectiu d’ajudar en el desenvolupament del cicloturisme. En la jornada d’avui s’abordaran els elements clau per a la creació i la comercialització del producte cicloturístic. Les altres dos sessions tindran lloc el 18 de setembre i el 2 d’octubre.