Esta nit se celebra el Ple Municipal Ordinari del mes de setembre a l’Ajuntament de Deltebre, el primer després de les vacances de l’estiu.

El govern municipal portarà a aprovació el compte general de la corporció del 2018 i també es debatrà una modificació del règim de retribucions i dedicacions dels càrrecs electes. A més, sobre esta qüestió el govern municipal proposa desestimar el recurs de reposició presentat pel grup municipal d’ERC-Més Deltebre, contra l’acord del Ple Municipal del passat 4 de juliol en el que es va aprovar les dedicacions i remuneracions dels regidors del govern municipal, els republicans consideren un frau de llei les 8 dedicacions parcials del 95% aprovades i ho considera dedicacions exclusives encobertes.

Al Ple també es debatrà una moció d’ERC-Més Deltebre de rebuig al tancament previst de dos oficines de Caixabank a Deltebre. De fet, segons denuncien els republicans, les intencions de l’entitat financera passen per deixar Deltebre amb una única oficina store, la del carrer Ramon i Cajal, i procedir al tancament de les oficines de Jesús i Maria i la de l’avinguda Esportiva. El Ple d’esta nit serà a les 21.30 hores i s’emetrà en directe per ràdio Delta i pel canal d’streaming de l’Ajuntament de Deltebre.