8 d'agost de 2020
07:13

Notícies Delta.cat (20/09/19)

2020-08-07T12:32:24+02:0020 de setembre de 2019|Notícies Delta.cat|
Ràdio Delta 107.6 FM
Notícies Delta.cat (20/09/19)
Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (20/09/19)

 

Lluís Soler serà proclamat este migdia president de l’Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM) en la XXI Assemblea de l’entitat municipalista que se celebra al Palau de Congressos de Girona. La candidatura de l’alcalde de Deltebre ha estat l’única que s’ha presentat per presidir l’entitat municipalista que agrupa 934 dels 947 municipis catalans, a més de tots els consells comarcals, les quatre diputacions i altres ens municipals. L’assemblea estarà presidida per la consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó.

Esta tarde (19.30H) es farà a la biblioteca Delta de l’Ebre la presentació de la novel•la ‘A dellà del riu’, del deltebrenc Jordi Gilabert Tomàs. La novel•la va guanyar el Premi de Narrativa Ribera d’Ebre 2018 i ha estat publicat per l’editorial Cossetània. El llibre explica la història d’una família del Delta a partir del moment que es coneix l’alçament militar del 1936. Mentre la Guerra s’aproxima les velles rancúnies, les enveges i els odis que envolten la família tornen a aparèixer.

La Lliga contra el càncer a les Terres de l’Ebre ha començat a repartir un braçalet de tela de colors entre els pacients que reben quimioteràpia i que porten un PICC, és a dir un catèter inserit per via perifèrica. La funció d’este braçalet és protegir el catèter enlloc d’utilitzar el tradicional embenatge mèdic amb l’objectiu de fer més amable el tractament que s’allarga durant mesos. Estos braçalets estan fets amb diferents teles, colors i mides per voluntariat de la Lliga contra el càncer.

FUTBOL. El Jesús i Maria visita demà el cap de l’Ametlla de Mar i intentarà sumar els primers tres punts de la temporada, després de la derrota davant l’Ebre Escola i l’empat amb el Batea. El partit serà este dissabte a les 17.30 hores al camp municipal d’esports La Cala.
La Cava jugarà diumenge al camp de l’Arnes que es setè a només un punt dels blanc i blaus. El partit es disputarà a les 10.00 al camp de les Valletes d’Arnes.
I este cap de setmana comença la competició a la quarta catalana. La Cava B s’estrenarà demà dissabte davant el filial de l’Ebre escola.

De l’agenda del camp de setmana destacar els concerts del festival Ebre Terra de Vent a la plaça Mossèn Gabriel Zapater, avui divendres amb el jazz de Swingbirds Trio, i dissabte el jazz-fusió amb Funkcionality.

A més diumenge tindrà lloc cursa del Pont, prova puntuable de la Running Series Terres de l’Ebre. Amb més d’un centenar d’inscrits hi haurà cursa de 5 i 10 quilòmetres, marxa de 5 i una cursa kids per als infants.