Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (08/10/19)

 

Els alumnes de Deltebre han estat els protagonistes de la primera sessió dels tallers de pesca sostenible organitzats pel Grup d’Acció Local Mar de l’Ebre. Es tracta de quatre tallers que “sensibilitzen” l’alumnat sobre la necessitat de pescar de forma sostenible i que van tindre lloc ahir a les escoles de l’Assumpció i Riumar. Estos tallers que han començat per Deltebre visitaran els 7 pobles de la costa ebrenca.

El centre esportiu del Delta ha superat ja el miler d’abonats. El complex va obrir portes el passat mes de març, després de gairebé cinc anys tancat al públic i, set mesos després, ha arribat a la xifra de 1.020 abonats. El centre ha anat incrementant el número de serveis i activitats dirigides per adaptar-se a la nova demanda dels usuaris que ha anat en augment.

Els Mossos d’esquadra han enxampat al terme de Deltebre un conductor que quintuplicava la taxa d’alcoholèmia. Els fets van passar el passat dijous a la nit, quna els Mossos van rebre l’avís que un vehicle havia patit una sortida de via a la carretera TV-3454 i, quan van arribar al lloc, van comprovar que el conductor havia resultat ferit lleu i que presentava símptomes d’anar begut. La prova d’alcoholèmia va donar un resultat d’1,35 mg per litre d’aire aspirat, més de cinc vegades el màxim permès, que és de 0,25 mg/l. Per aquest motiu, els agents van obrir diligències penals contra l’home, un veí de Cunit.

La Mancomunitat Intermunicipal DeltaTres, formada pels ajuntament de Deltebre, l’Aldea i Camarles ha tret a licitació la reparació del dipòsit que abasteix d’aigua als tres municipis i que es troba situat al terme de Camarles.

El col•lectiu feminista F de Figa farà la presentació el pròxim dissabte 19 d’octubre del llibre Mama desobedient, d’Ester Vives, que realitza una mirada feminista sobre la maternitat. L’acte serà a ‘espai Ebre terra de Deltebre i comptarà amb la conversa entre l’autora del llibre i l’educadora social Thais Casanova.