Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (11/10/19)

 

Interessant jornada a la Tercera Catalana on esta setmana està en joc el liderat del grup 1 amb l’enfrontament entre el Remolins Bítem i la Cava. Els dos equips lideren la classificació, empatats a 15 punts i esta jornada pot ser decisiva perquè un dels dos acabe sent líder en solitari. El partit serà diumenge a les 17.00h de la tarda al camp del Remolins Bítem.

També interessant serà el derbi deltaic entre el Jesús i Maria i el Sant Jaume. Els dos equips es troben a la part baixa de la classificació, si bé el Jesús i Maria arriba amb la moral alta després de la victòria de la passada jornada a camp del Roquetenc. El Jesús i Maria és 12è amb 5 punts i el Sant Jaume el cuer del grup, ja que encara no ha sumat cap punt esta temporada. El partit serà al camp de l’Aube diumenge a les 16.30 hores.

A la quarta catalana, demà dissabte a les 16.30 hores Jesús Catalònia-La Cava B al camp de la Santa Creu de Jesús.

Este diumenge, 13 d’octubre, s’obre el període de caça menor a les Terres de l’Ebre, en una temporada que no presenta novetats. El període hàbil de caça s’allargarà fins al primer diumenge de febrer, si bé algunes espècies aquàtiques com com l’ànec coll-verd podrà caçar-se fins al primer diumenge de març. A més, els caçadors compten ja amb l’autorització del departament de Territori i Sostenibilitat per a la caça de la polla d’aigua.

La Biblioteca Delta de l’Ebre va encetar ahir l’agenda d’activitats del mes d’octubre amb un activitat de contaconte i un taller de manualitats per als més menuts. Des de la Biblioteca han preparat este mes diverses activitats adreçades al públic infantil i el pròxim dilluns tindrà lloc la primera cacera de llibres de temor. Entre les activitats de la Biblioteca, adreçats al públic adult destaca la celebració del Dia Internacional de la Dona Rural el pròxim dimarts 15 d’octubre amb una Taula d’experiències.

L’exvicepresidenta del Govern en època d’Artur Mas, Joana Ortega, ha estat nomenada nova secretària general de l’Associació Catalana de Municipis (ACM), a proposta del president l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler.