5 de juliol de 2020
18:44

Notícies Delta.cat (21/10/19)

2020-07-05T06:30:45+02:0021 d'octubre de 2019|Notícies Delta.cat|
Ràdio Delta 107.6 FM
Notícies Delta.cat (21/10/19)
Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (21/10/19)

 

El ple de l’Ajuntament de Deltebre ha deixat sense efecte l’aprovació inicial del reglament de participació ciutadana que va aprovar-se en l’anterior legislatura. El document ha estat en exposició pública i després d’haver rebut més d’una vintena d’al•legacions -la majoria per part de la CUP-, el govern d’Enlairem Deltebre ha decidit deixar damunt la taula i repensar este document, ja que creuen que el resultat de tot el procés ha estat un document feixuc, difícil de comprendre per a la ciutadania i de difícil aplicació. Malgrat deixar damunt la taula el reglament de participació ciutadana, el Ple va donar llum verda a l’annex III del document i que fa referència al reglament del Consell Municipal de Dones de Deltebre.

Una demostració d’esports nàutics va servir ahir diumenge per posar en funcionament a Deltebre de l’embarcador David Casanova Arques, situat sota el pont Lo Passador. L’embarcador, té una longitud de 60 metres de llargada i té una cabuda per una vintena d’embarcacions. L’obra servirà per completar l’eix central del Delta, juntament amb el Centre Fluvial ubicat al pont i el Parc Fluvial del Delta que s’adequarà properament.

El tècnic de Deltebre Rafa Flores tornarà a formar part de la selecció espanyola d’Atletisme i viatjarà amb l’equip al Campionat del Món de curses de Muntanya, que es disputarà el proper 15 de novembre a la Vila l’Angostura, a la Patagònia argentina. Rafa Flores va debutar com a tècnic de la selecció espanyola de trail al Mundial de Portugal, que es va disputar entre el 2 i el 9 de juny a la localitat portuguesa de Miranda do Corvo, on el combinat espanyol va aconseguir un botí de tres medalles.

La Cava ha tornat al capdamunt de la classificaicó del grup 1 de Tercera Catalana després de guanyar 3 a 1 al Santa Bàrbara en el partit disputat ahir diumenge al municipal del Camp Nou. La Cava torna a estar empatat a punts amb el remolins Bítem que va perdre 1 a 0 a camp del Flix. Jornada més negativa per al Jesús i Maria que va perdre 3 a 0 amb la Rapitenca B . Els partidalencs són ara tretzens a la classificaicó amb 8 punts.
A la quarta catalana, jornada negativa també per al Filial de la Cava que va perdre 1 a 4 davant el Gandesa.